Om KAMF

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Værdiskabelse i alle led

KAMF er din kompetente samarbejdspartner
Ønsker din virksomhed at outsource specifikke produktionsprocesser eller hele produktionen? Eller har du ganske enkelt mangel på produktionskapacitet i perioder med spidsbelastninger – så er KAMF din seriøse og kompetente samarbejdspartner.

KAMF er din intelligente maskinfabrik med stærke kompetencer inden for produktionsteknik, drejning og fræsning, IT, logistik og indkøb. Med KAMF’s moderne og højtautomatiserede produktionsfaciliteter samt effektive logistik og IT-løsninger, modtager du altid komponenter eller totale maskinløsninger til aftalt tid. KAMF vægter professionalisme, pålidelighed og kvalitet højt, og har fokus på at sikre værdiskabelse i hvert led af produktionsprocessen.

Åbenhed, tillid og tæt dialog
Samarbejdet med dig som kunde er baseret på respekt, åbenhed og gensidig tillid. Det betyder, at du får indsigt i produktionsomkostninger og dermed eksakt information om, hvad komponenten eller maskinen koster at producere hos KAMF.

Via den avancerede kundeportal OneSystem, kan du løbende følge din ordre samt sende og modtage tekniske tegninger, specifikationer og styklister elektronisk.

Værdiskabelse i alle led
Hos KAMF har vi indrettet os i moderne, lyse og åbne faciliteter med direkte adgang mellem salg og administration og produktions-, montage- og lagerfaciliteterne, hvilket er en stor styrke i den daglige kommunikation.

KAMF er din seriøse og kompetente maskinfabrik. Vi er din samarbejdspartner, når du ønsker at outsource hele eller dele af din maskinproduktion eller mangler produktionskapacitet i perioder med spidsbelastninger.

Få konkurrencemæssige fordele med vores stærke kompetencer inden for produktionsteknik, drejning og fræsning, IT, logistik og indkøb.

KAMF vægter professionalisme, pålidelighed og kvalitet højt. Vi har fokus på at sikre værdiskabelse i hvert led af produktionsprocessen, uanset opgaven.

Holder, hvad vi lover
Troværdighed er en afgørende værdi for KAMF, og det betyder at vi altid holder, hvad vi lover. KAMF er et team på 25 engagerede medarbejdere, hvor flere nøglemedarbejdere har været med siden etableringen i 1999. Alle KAMF’ere besidder høj faglighed inden for hvert sit felt, og samtlige har deltaget i kurser inden for Lean, procesoptimering og kvalitetsstyring.

”Det er vores kunder, som er udviklingen, drivkraften og motivationen bag os KAMF´ere. Kun gennem tætte kunderelationer, spændende, udfordrende og ofte komplekse projekter, sikrer vi den fortsatte udvikling”.
Keld Adelsbøll

Stor gennemsigtighed når vi udfører CNC drejning
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.