Spåntagning med drejning/fræsning

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Spåntagning med drejning og fræsning

KAMF er specialister i spåntagende bearbejdning

Spåntagning har undergået en markant udvikling i takt med de teknologiske fremskridt. Udviklingen har bevæget sig i retning mod multibearbejdning inden for CNC styring. Det betyder, at al bearbejdning som drejning, fræsning, boring og gevindskæring foregår i en og samme proces.

KAMF har naturligvis fulgt med i denne udvikling, og har investeret i 2 Turn/Mill Centre med integreret robotteknologi. Fordelene er mange som f.eks. eliminering af flere opstillinger ofte foretaget på flere forskellige maskiner, mulighed for ubemandet produktion ved hjælp af automatisk materialefødning og emneudtagning samt betydelig højere præcision. Eksempelvis har vi emner, som tidligere krævede syv opstillinger, og som nu kan reduceres til én opstilling i vores Turn/Mill Centre. Resultatet er markant kortere gennemløbstid og en mere kosteffektiv produktion. Vores maskinpark tæller desuden 18 CNC maskiner til fræsning og drejning, og som er integreret med avancerede 3D CAD/CAM udstyr og OneSystem logistikløsninger.

Gennem vores OneSystem udfører vi online produktionsplanlægning, som sikrer effektiv og rettidig afvikling af ordrene.

Vi tilbyder CNC drejning og fræsning i rustfrit stål, messing, stål, aluminium, plast mm.

Kontakt os med din opgave indenfor spåntagning med drejning, fræsning, m.m.

Står du og mangler hjælp til drejning, fræsning eller spåntagning? Vi er en kompetent og erfaren maskinfabrik i Midtjylland, som dagligt hjælper vores kunder med deres projekter og behov. Kontakt os her og hør mere.

Vi hjælper dig med CNC bearbejdning
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.