Cases

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Cases

“KAMF holder det de lover, leverer til tiden,
i god kvalitet og til den aftalte pris”

Kosan Crisplant kan varmt anbefale KAMF til maskinproducerende virksomheder, der overvejer at outsource hele eller dele af produktionen. Det kan vi fordi, at vi i vores samarbejde med KAMF oplever et stærkt partnerskab med gensidig udvikling og vækst.

Outsourcing af vores maskinproduktion til KAMF betyder, at vi har tid til at fokusere på det vi er bedst til. Og det til konstant konkurrencedygtige priser på vores maskiner, uden det går ud over kvalitet og funktionalitet.

Merværdi, åbenhed og gensidig tillid
Sparring, rådgivning og tæt dialog er nøgleordene i det strategiske partnerskab, vi sammen har opbygget siden 1999. KAMF leverer i dag mange totalløsninger til os i kraft af deres store viden og forretningsforståelse.

Vores samarbejde med KAMF bygger i høj grad på respekt, åbenhed og gensidig tillid. Sammen med KAMF kører vi med åbne kalkulationer, og der er klare faste aftaler og dokumentation for, hvad tingene koster.

KAMF skaber stor værdi for os i vores samarbejde i kraft af sparring, rådgivning, optimal produktionsteknik og intelligent logistik. I Kosan Crisplant glæder vi os derfor til at sætte nye, spændende projekter i gang i et tæt samarbejde med KAMF.

Casen er baseret på interview med John Frederiksen, Indkøb– og produktionschef ved Kosan Crisplant.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.