Logistik

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Logistik

Hos os får du gennemsigtighed
Vi varetager hele processen – fra idé til færdigt koncept, produktion, montering og levering af dit produkt. KAMF’s nye fabrik er bygget og indrettet med det mål for øje at optimere hele logistikken i huset. Projektarbejdet på tværs af afdelingerne kræver effektiv kommunikation og flow gennem hele systemet. Det sikrer OneSystem.

Et intelligent logistikhus
KAMF er helt fremme i front, når det drejer sig om effektive logistik- og IT-løsninger. Vi kan med vores OneSystem tilbyde kunderne adgang til vareflow, lagersaldo og ordrestatus.

OneSystem er udviklet af KAMF’s dygtige IT ansvarlig, som har mange års erfaring i kundetilpassede IT-løsninger baseret på Microsoft Dynamics C5.

Som det intelligente logistikhus vi er – tilpasser vi løbende systemet med henblik på at optimere din virksomheds produktflow.

Du kan vælge den digitale samarbejdsform, hvor vi modtager styklisterne direkte fra dig via KAMF’s OneSystem, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail. Du vælger selv den samarbejdsform, som der passer dig bedst.

OneSystem er direkte bestilling
Gennem vores kundeportal OneSystem har vi mulighed for at modtage din ordre elektronisk og samtidig indlæses alle relevante styklister og tekniske specifikationer direkte i vores system.

Systemet genererer herefter projektplan for alt, hvad der skal til for at levere løsningen til vores kunder. Hurtigt, præcist, kostpris-optimeret og effektivt.

OneSystem giver stor fleksibilitet, og vi minimerer gennemløbstiden for vores kunder på hele logistikken.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.